Campanyes

Sabies que cada cop satisfem més les necessitats fonamentals del món en el que vivim gràcies als productes desenvolupats en la indústria del coure?

Una de les funcions de l'Institut Europeu del Coure (La Farga n'és membre) és crear consciència d'aquests beneficis socials als responsables polítics, als legisladors, a la cadena de valor en la presa de decisions i al públic en general.

Per aquest motiu, us destaquem les principals campanyes que s'estan portant a terme per promoure i donar a conèixer els beneficis del coure que han de permetre fer front als desafiaments socials, econòmics i mediambientals d'avui en dia en mercats tan importants com l'energia i la electricitat, la construcció, la sanitat i el desenvolupament sostenible, entre d'altres.

 1. Competició “Copper and the home” →

  Els dissenyadors estan cridats a inspirar-se en les credencials estètiques i tècniques del coure a través d'aquest concurs on es pretén fomentar la innovació i el disseny poc convencional en l'àmbit del coure. Peces úniques como mobles, objectes de decoració, objectes d'ús domèstic… la imaginació al poder!

 2. European Copper in Architecture Awards →

  Un premi que funciona com a aparador internacional per als arquitectes que dissenyen amb coure i els seus aliatges.

 3. El coubre crea llar →

  Campanya per donar a conèixer les àrees d'aplicació i els avantatges del coure en les instal·lacions de la nostra llar. Xarxa d'instal·ladors de tub de coure.

 4. Spainskills →

  La Farga col·labora juntament a Conaif en les Spain Skills: les Olimpíades Nacionals de Formació Professisonal. Concretament en les categories de Llauneria-calefacció Refrigeració.

 5. Innovating with copper →

  L'Institut Europeu del Coure (ECI) llança una nova campanya, "Innovant amb coure", per demostrar el paper que juguen els productes de coure amb les necessitats fonamentals de la societat, com ara les energies renovables, la salut, el transport més eficient de l'energia i les comunicacions modernes.

 6. Laberint de coure

  cobrelaberinticopec3a7aamsterdam-01

  Un escultor holandès utilitza tub de coure de La Farga per dissenyar una magnífica escultura al centre d'Amsterdam. Dins del Museu Hermitage d'Amsterdam se situa aquesta impressionant escultura on el tub de coure demostra la seva mal·leabilitat amb sinuosos camins que es connecten entre si. El laberint té una superfície de gairebé 100 m2 i consta d'un tub de 450 metres de llarg de coure, polit a mà, dissenyat amb un patró ondulat de 100% de coure reciclat.

 7. #gocopper → sharing copper

  Comparteix la teva història amb nosaltres: utilitza #gocopper

  Convidem a totes les persones que utlitzen coure i els seus aliatges a unir-se a aquesta iniciativa i utlitzar aquest hashtag i compartir les seves activitats a les xarxes socials.

 8. Coure i salud → cu cerebro salud1

  El cervell humà té 100 mil millons de neurones, el coure connecta cada neurona a altres deu mil

  La ingesta diària d'1 mg de coure t'ajuda a gaudir de bona salut

  El coure és essencial per a la correcta formació del cervell i del sistema nerviós. També té un paper fonamental en la síntesi dels neurotransmissors, missatgers químics que faciliten la comunicació entre les cèl·lules nervioses i el moviment dels impulsos elèctrics entre els nervis.

 9. IndustRe →

  Utilitzem amb tot el que podem les energies renovables? A través d'aquest link descobriu tot el que poden fer per a nosaltres les energies renovables per a certs processos industrials...

 10. El coure ha estat lligat a la història del progrés de la humanitat durant segles. Fonamental per a la vida moderna, el coure subministra electricitat i aigua potable a les nostres cases i ciutats, i fa una important contribució al desenvolupament sostenible. A més, és essencial per a la vida mateixa.
  Les propietats úniques del coure el converteixen en el material d'elecció per a moltes professions i aplicacions, oferint solucions fins i tot en els entorns més exigents.
  Aquesta nova campanya està dirigida a un públic curiós, que vol conèixer els secrets darrere de les innovacions que permeten operar amb èxit en condicions extremes. Hem seleccionat una sèrie de casos pràctics en els quals es revela l'important paper que exerceix el coure quan les coses es posen difícils.

  Més informació

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.