Comunicat Patronat 2017

La Fundació La Farga va ser creada el 2004 amb l'objectiu de crear valor riquesa en l'entorn més proper. Des dels seus inicis, la Fundació ha volgut actuar de manera responsable en el teixit social i cultural del seu entorn més proper, inicialment de la comarca d'Osona. En aquest sentit, promou, ajuda i participa en iniciatives que s'emmarquen en tres àmbits: social, cultural i de formació.

Des del 2017, el Patronat de la Fundació La Farga està format per 6 membres. Oriol Guixà que n’és el president, Javier Cabeza el director i 4 vocals: Carmiña Pérez, Pere Rifà, Carme Àlvarez i Isa Fisas.

Aquest juny de 2017 la Fundació La Farga ha absorbit la Fundació Privada Josep Moncusí. Si bé continua promovent, ajudant i participant en iniciatives emmarcades en els àmbits social, cultural i formatiu; s’amplia l’àmbit territorial d’actuació amb Osona, el Ripollès i el Moianès.

Amb el nou rumb de La Fundació La Farga, s’estableix un nou model d’atorgament de beques que en breu es donarà a conèixer de forma més detallada. En aquest sentit, però, aquest nou model pretén perseguir tres grans objectius:

    1. Major abast territorial: Osona i sobretot Les Masies de Voltregà, el Ripollès i, sobretot, St. Joan de les Abadesses.
    2. Més recursos per a estudis superiors, però mantenint la convocatòria per a estudis orientats a l’obtenció de títols oficials i no oficials superiors, beques d’idiomes, beques per a residents de Les Masies de Voltregà i Sant Joan de les Abadesses.
    3. Unificació de les assignacions de beques mitjançant convocatòria única, el que permetrà un procés més àgil i equilibrat.

Estigueu atens al web ja que en breu donarem a conèixer tots els detalls i penjarem les noves bases.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Ctra. C-17z, Km. 73,5 08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2017 La Farga.