Donacions, patrocinis i col·laboracions

DSC07809 1

La Fundació contribueix a l'entorn donant suport, promovent i participant en iniciatives de caràcter cultural.

2017

  • Exposició Itinerant “El Fil Conductor”. Des del 2010, La Fundació La Farga juntament amb l’Escola d’Art Superior de Disseny de Vic celebren els Premis “La Farga de l’Aram”. Uns premis adreçats a estudiants de Cermàmica, Escultura, Forja i Fosa Artístiques elaboren peces escultòriques al voltant d’un tema. Durant tot el 2017, s’ha realitzat una exposició itinerant arreu del territorio català per mostrar les peces realitzades durant les 5 últimes edicions.
  • 4a edició del Premi Vicenç Fisas i Comella. Premi convocat per La Fundació La Farga destinat a estudiants de la Universitat de Vic i concedit al millor treball de fi de grau de qualsevol modalitat acadèmica. Aquesta edició la guanyadora ha estat Ariadna Castañeda amb el treball “Edició genòmica en precursors neurals per a la generació de models cel·lulars de la síndrome de Rett”. L’objectiu del premi és potenciar l’esperit per la innovació i la recerca.

  • 4a edició del torneig territorial First Lego League, UVic-UCC. La Fundació La Farga va patrocinar aquest torneig destinat a estudiants d'educació secundària i primària. També va patrocinar l'equip de robòtica de la UVic-UCC, conegut com Garrins Metàl·lics, format per estudiants del grau d'enginyeria de la UVic-UCC, que participen a la competició de robòtica d'àmbit europeu denominada First Tech Challenge.  

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2019 La Farga.