Donacions, patrocinis i col·laboracions

110 7933

La Fundació contribueix a l'entorn donant suport, promovent i participant en iniciatives de caràcter cultural.

2016

  • 5a edició dels Premis de La Farga de l'Aram i exposició "El Fil Conductor", El premi, fruit del conveni de col·laboració entre l'Escola d'Art i la Fundació La Farga es dirigeix als alumnes que formen part del Departament de Cerámica, Escultura, Forja i Fundició. La Fundació encarrega a l'Escola d'Art de Vic la realització d'un concurs d'idees i elaboració de peces escultòriques de coure i aleacions de coure. El tema del 2016 va ser "Les propietats bactericides del coure". L'Exposició itinerant "El Fil Conductor" va presentar les peçes guanyadores de les cinc edicions dels premis. 
  • 3a edició del Premi Vicenç Fisas i Comella. Premi convocat per La Fundació La Farga destinat a estudiants de la Universitat de Vic i concedit al millor treball de fi de grau de qualsevol modalitat acadèmica. En aquesta edició el guanyador ha estat Daniel Torres amb el treball "Estudi de la toxicitat de nano-partícules en els rius utiltzant Hydropsyche exocellata (O.Trichoptera) com a organisme model", L'objectiu del premi és potenciar l'esperit per la innovació i la recerca. 

  • 4a edició del torneig territorial First Lego League, UVic-UCC. La Fundació La Farga va patrocinar aquest torneig destinat a estudiants d'educació secundària i primària. També va patrocinar l'equip de robòtica de la UVic-UCC, conegut com Garrins Metàl·lics, format per estudiants del grau d'enginyeria de la UVic-UCC, que participen a la competició de robòtica d'àmbit europeu denominada First Tech Challenge.  

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Ctra. C-17z, Km. 73,5 08509 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2018 La Farga.