La Farga

La Farga és un grup holding familiar amb més de 200 anys d'història que fabrica i comercialitza semielaborats de coure i els seus aliatges per als mercats elèctrics, d'envasos metàl·lics, ferroviari, de canonades, d'automoció, tubs, de massissos i conductors especials.

La Farga Group

Gràcies al nostre capital humà de més de 300 persones i a la filosofia d'innovar constantment i invertir per millorar, ens hem convertit en líder mundial en tecnologia de reciclatge de coure.

Amb presència internacional, disposem de 3 plantes productives a Espanya i una altra als Estats Units (SDI La Farga). També hem venut la nostra tecnologia de procés, la qual ja és present en més de 30 plantes per tot el món.
 
Els nostres tres centres de recerca treballen constantment per desenvolupar nous productes i aplicacions amb el coure i els seus aliatges. Una capacitat que ens ha permès situar la companyia a l'avantguarda del sector.
 
Apostant per una política de responsabilitat corporativa molt activa elaborem de forma anual un informe de sostenibilitat. El 2004 vam crear la Fundació La Farga, una entitat sense ànim de lucre amb caràcter social, cultural i de formació i que té com a missió la creació de valor i riquesa en el seu entorn. I el 2008, vam inaugurar el Museu del Coure, una plataforma única a Europa de coneixement i tecnologia.
 
 

Som una empresa amb una filosofia molt clara: innovar constantment i invertir per millorar.

LaFarga Internacional
 
AENOR 14001

El nostre compromís mediambiental

AENOR 45001

El nostre compromís en seguretat

AENOR_9001.png

El nostre compromís en qualitat

AENOR_50001.png

El nostre compromís en gestió energètica

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colònia Lacambra S/N, Crta, C-17z, Km. 73, 5, 08508 Les Masies de Voltregà, Barcelona, Espanya | © 2023 La Farga.