Carles Camprubí

Director de la Cadena de Subministraments
Membre del Comité de Direcció

Nascut a Vic el 1970. Casat i amb dues filles. Enginyer Industrial per ETSEIB-UPC i Màster in Business Administration per ESADE.

Comença la seva carrera professional en el Grup Enerbús (Vic) com a consultor enginyer de projectes energètics i mediambientals per a plantes industrials. Segueix en Electrolux (empresa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de motocompressors hermètics per equips frigorífics), primer com a Enginyer d'Aplicacions per als mercats d'Europa, Orient Mitjà i Àsia, després com a responsable de màrqueting de la unitat de negoci de refrigeració comercial i, finalment, passa a ser gestor de la unitat d'unitats condensadores amb unes vendes en més de 62 països. El 2003, segueix la seva activitat professional en Fundició Dúctil Benito com a Product Manager a la secció d'Enllumenat Públic. És en el 2005 quan entra a La Farga Lacambra com Sales Manager dels productes ferroviaris i posiciona la companyia com a líder del sector en només dos anys. El 2008 ascendeix a Director General d'una de les companyies del holding, La Farga Rod, dedicada a la fabricació d'alambró de coure per a aplicacions elèctriques.

En 2013, amb la nova estructura organitzativa enfocada a una visió internacional i amb l'objectiu de liderar amb força el posicionament de totes les empreses participades del grup metal·lúrgic, Camprubí ascendeix a Director General CMW de tot el holding familiar. Un nou càrrec destinat a gestionar La Farga Intec amb els projectes d'expansió, SDI La Farga a Estats Units, La Farga Ganzhou a la Xina, La Farga Tub France i totes les empreses participades de La Farga.


Sistema Intern Informació | Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colònia Lacambra S/N, Crta, C-17z, Km. 73, 5, 08508 Les Masies de Voltregà, Barcelona, Espanya | ©  La Farga.