Manel Antequera

Director de Mercat
Membre del Comité de Direcció

Nascut a Weinheim (Alemanya) al 1976. Viu amb parella i té dos fills. Llicenciat en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Postgrau en Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Postgrau en E-Business per UPF, Curs de negociació i Curs de finances per a no financers per ITEC, Curs de Comerç Internacional per La Cambra de Comerç de Barcelona i Programa “Como Orientar la empresa al cliente” per IESE.

Comença la seva carrera professional com a operari de producció a Freudenberg Ibérica i posteriorment a Reckit Benckisser. A l’any 2000 compagina els seus estudis amb les tasques de professor assistent de Ciències Socials a l’IES Banus. És al 2002 quan entra a formar part de l’equip comercial de La Farga Tub i com a Product Manager gestiona les vendes del tub de coure a nivell nacional. Al 2006 passa a compaginar les seves tasques a La Farga Tub amb la venda a nivell nacional de Productes Trefilats de La Farga Lacambra. Al 2008, ascendeix a Director Comercial de La Farga Tub. Amb un equip de 7 comercials lidera l’expansió comercial de la Companyia tant a nivell Nacional com Internacional així com el compliment del Valor pel Client com a Objectiu General d’Empresa. Al 2016 ascendeix com a Director General de La Farga Tub.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.