Marco Bandettini

Director d'Administració, Finances i Sistemes
Membre del Comité de Direcció

Nascut a Gènova (Itàlia) el 1965. Casat i amb dos fills. Llicenciat en econòmiques per la Universitá L. Bocconi de Milano (Itàlia) i Máster en Direcció d'Empreses per IESE.

Comença la seva carrera professional en Industrie Pirelli (Itàlia) al departament de Direcció de Caixa, dirigint la implantació d'un sistema de gestió de tresoreria. Un any més tard, entra a formar part de l'àrea de Direcció General del Grup Hispano-Química (H. SA), dedicat a la consultoria informàtica. En acabar l'MBA, entra en el Grup Dragados com a adjunt al director de la Divisió Internacional del Grup CAE, assessorant els gerents de les empreses en els temes de personal, financers, administratius, informàtics, organització d'empresa i comercials. Al cap de 4 anys, es trasllada a Madrid desenvolupant les mateixes funcions. A l'any següent, és ascendit a director economicofinancer del proyeco Saratov de Dragados, la qual cosa consisteix en la modernització d'una refineria a Rússia per un valor de 400 milions de dòlars americans. És en 1996 quan entra a formar part del Comitè de Direcció de DAIP SA, empresa de Dragados especialitzada en la construcció de pipelines.

Al cap de dos anys, el 1998, entra al grup Uralita com a Responsable de les àrees d'administració, control de gestió, finances, planificació, assegurances, impostos i informàtica. Al cap dels anys va ascendint fins convertir-se en director general de la filial italiana. És a partir de 2008 que s'incorpora com a Director d'Administració i Finances de La Farga, càrrec que ocupa actualment i en el qual ha desenvolupat la implantació d'un nou sistema ERP en SAP a tota la companyia i gestiona 8 companyies amb una facturació total de 1.200 milions d'euros.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.