Maria Riera

Directora de Desenvolupament Corporatiu i Estratègia
Membre del Comitè de Direcció,
Direccions

Nascuda a Martorell (Barcelona) el 1981. Llicenciada en Enginyeria Superior Química i Enginyeria Superior Industrial per l’Institut Químic de Sarrià (IQS) i Màster in Business Administration per ESADE.

Comença la seva carrera professional al 2007 a Accenture com a Consultora de projectes d’implantació de SAP, especialitzada en els mòduls de Ventes, Logística, Producció i Transport i, durant 4 anys treballa entre Barcelona i el Regne Unit. Al 2012 segueix la seva carrera a Deloitte com a Consultora especialitzada en Estratègia i Operacions. A finals del 2013 s’incorpora a l’equip de l’empresa farmacèutica LEO Pharma primer com a Business Strategy and Innovation Manager, i passats dos anys passa al equip de Màrqueting com a Brand Manager de Dermatologia. Finalment, al 2017 entra a formar part de La Farga com a Directora de l’àrea de Desenvolupament Corporatiu i Estratègia liderant la planificació estratègica de La Farga, i responsable del departament de Millora Contínua.

Al llarg dels anys ha combinat la seva carrera professional amb accions socials. En aquest sentit va col·laborar durant un mes com a voluntària en un orfenat a Tanzània i també durant un any com a professora voluntària al Centre Penitenciari de Joves de la Trinitat Vella de Barcelona.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.