Xavier Rovira

Director de l'Àrea Tècnica
Membre del Comité de Direcció

Nascut al Masroig (Tarragona) el 1962. Casat i amb dos fills. Llicenciat en ciències químiques, especialitat metal·lúrgica, per la Universitat de Barcelona, Màster en Gestió de la Qualitat a l'Empresa per la Universitat Politècnica de Catalunya i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals, especialitat de seguretat industrial per l'Institut Català de Tecnologia.

El 1989 comença la seva carrera professional a La Farga Lacambra SAU com a tècnic de fosa i de colada contínua. Al cap de tres anys és ascendit a director de Qualitat i poc després se li atorga també en la seva direcció l'àmbit de la seguretat i el medi ambient de tot el holding metal·lúrgic, La Farga.

Actualment és membre de diferents comitès tècnics de normalització i de certficación d'AENOR des de 1991 i també membre, en representació d'Espanya, del comitè CEN/TC133 el qual elabora i manté la normativa europea referida a productes semielaborats de coure.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.