EL NOSTRE PROPÒSIT

El nostre principal motiu d’existència i d’acció estratègica és el de “Maximitzar l’ús de coure reciclat i el desenvolupament de les tecnologies que ho fan possible”.

LA NOSTRA MISSIÓ

Pioners en oferir solucions de coure sostenibles a la societat

ELS NOSTRES VALORS

Compromís

Implicació emocional i intel·lectual per crear valor de forma sostenible amb l'entorn i en el temps, mitjançant un comportament ètic i responsable, tenint en compte sempre com afecten les nostres decisions al medi ambient, l'economia i la societat.

Mentalitat oberta

Actuar i propiciar un ecosistema de treball obert, receptiu, integrador i col·laboratiu per aprofitar el màxim potencial humà i d'oportunitats com a recurs per al creixement conjunt.

Innovació

Transformar en valor nous productes, aplicacions, processos i serveis per mitjà de l'adequada i efectiva vinculació de la empresa i el mercat, i fomentant el desenvolupament cooperatiu

Il·lusió

Entusiasme per treballar eficientment i amb esforç per aconseguir un objectiu individual o en equip.

QUI SOM

Família empresària que continua el llegat de +215 anys posant la innovació al servei de la sostenibilitat

L'estratègia corporativa de La Farga es vertebra en dos pilars que són la base de tot allò que fem: sostenibilitat i innovació. Això ens ha convertit en pioners i líders en coneixement, desenvolupament i tecnologia del reciclatge de coure. Les nostres solucions s'avancen a les necessitats dels clients, donen resposta a les demandes de desenvolupament sostenible i tenen un impacte positiu per a la descarbonització del nostre planeta.

Els aspectes socials, ambientals i econòmics juntament amb l'honestedat i la transparència es troben integrats de manera transversal a tot el grup. Harmonitzar els objectius de empresarials amb els objectius socials i ambientals per crear valor constitueix l'arrel de la nostra estratègia corporativa, així com treballar per a la perdurabilitat de la companyia i la seva estabilitat a llarg termini.
 
Des de l'any 2006, som membres del Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact), adoptant els seus principis de conducta i acció en matèria de drets humans, treball, medi ambient i lluita contra la corrupció i el suborn.
 
La Farga participa en associacions i organitzacions sectorials i de l'entorn. Coneix-les.

 

 • Creació de valor per a l'empresa i l'entorn

   

  Més enllà dels objectius econòmics, la família empresària busca la creació de valor per a l'empresa i el seu entorn a través d'una gestió professional i d'una vocació a llarg termini. Oferim diàleg i una informació transparent. Treballem per un creixement rendible de la companyia a través d'un esperit emprenedor i de millora amb la intenció que la família empresària se senti orgullosa de la nostra gestió.

 • Aportar talent a un objectiu

   

  A La Farga estem aprenent a afrontar i gestionar els canvis i potenciar l'empowerment perquè el nostre equip humà siguin els protagonistes del projecte. Treballem perquè cada empleat descobreixi el seu talent i pugui potenciar-lo. A través d'una actitud responsable, de participació i de reconeixement, creem relacions interpersonals sanes i honestes que ens porten a una major satisfacció personal. Acompanyem als nostres treballadors en el seu creixement, apostant per un rumb i lideratge comú i una cultura del compromís. A més, facilitem polítiques de conciliació.

 • Solucions i respostes a les majors exigències

   

  Per La Farga la satisfacció de les expectatives i de les necessitats dels nostres clients és un objectiu clau. El client és el centre de les nostres Decisions pel que en tots els nostres productes, serveis i processos garantim la màxima qualitat i l'aplicació de les tècniques de millora contínua. Amb tots els nostres clients mantenim una relació de respecte, honestedat i sempre amb una comunicació contínua, rigorosa i de transparència. Apostem per la innovació constant la qual satisfà les noves necessitats i ens permet desenvolupar productes més segurs i sostenibles.

 • Sinergies guanyadores

   

  A La Farga considerem que la relació estratègica amb les empreses proveïdores és un factor clau que permet continuar amb la nostra activitat de la manera més eficient, econòmica i tècnica. Per a això establim acords comercials de respecte mutu, aplicant polítiques de win to win. Amb els nostres proveïdors desenvolupem innovacions conjuntes, mantenint acords a llarg termini que garanteixen una seguretat i estabilitat en la producció i en el nostre subministrament.

 • Implicació amb el territori

  Territori

  A La Farga estem compromesos amb el desenvolupament i progrés social, ambiental i econòmic del nostre entorn i de la societat en general. Per això mantenim una estreta relació de cooperació i col·laboració amb veïns, administracions aboquen públiques, comunitat i mitjans de comunicació. Més concretament mantenim una política de bon veïnatge, col·laborant i desenvolupant accions socials, culturals i formatives i procurem la preservació del nostre entorn i mantenim una relació de respecte, de diàleg i de transparència informativa amb tots els agents que ens envolten.

 • Respecte pel nostre entorn

   

  A La Farga treballem per promoure un procés productiu ecològic gestionant de manera responsable els recursos naturals, vetllant per la minimització de la contaminació del nostre medi ambient. A través del nostre procés de fabricació, optimitzem l'ús de recursos naturals i energia, recuperem i reutilitzem la matèria primera (el coure) i treballem constantment per mitigar i minimitzar els impactes ocasionats en la naturalesa. Promovem l'ambientalització dels projectes i dels processos, així com controlem les emissions perquè siguin cada vegada inferiors.

AENOR 14001

El nostre compromís mediambiental

AENOR 45001

El nostre compromís en seguretat

AENOR_9001.png

El nostre compromís en qualitat

AENOR_50001.png

El nostre compromís en gestió energètica

 
Sistema Intern Informació | Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colònia Lacambra S/N, Crta, C-17z, Km. 73, 5, 08508 Les Masies de Voltregà, Barcelona, Espanya | ©  La Farga.