Responsabilitat Corporativa

L'estratègia de Responsabilitat Corporativa de la Farga està enfocada en base als nostres grups d'interès i a la nostra missió, visió i valors. La finalitat última de la nostra estratègia de RC és la creació de valor compartit.
 
Els aspectes socials, ambientals i econòmics juntament amb l'honestedat i la transparència es troben integrats de manera transversal a tot el grup. Harmonitzar els objectius de empresarials amb els objectius socials i ambientals per crear valor constitueix l'arrel de la nostra estratègia corporativa, així com treballar per a la perdurabilitat de la companyia i la seva estabilitat a llarg termini.
 
Des de l'any 2006, som membres del Pacte Mundial de les Nacions Unides (Global Compact), adoptant els seus principis de conducta i acció en matèria de drets humans, treball, medi ambient i lluita contra la corrupció i el suborn.
 
La Farga participa en associacions i organitzacions sectorials i de l'entorn. Coneix-les.

 • Creació de valor per a l'empresa i l'entorn

   

  Més enllà dels objectius econòmics, la família empresària busca la creació de valor per a l'empresa i el seu entorn a través d'una gestió professional i d'una vocació a llarg termini. Oferim diàleg i una informació transparent. Treballem per un creixement rendible de la companyia a través d'un esperit emprenedor i de millora amb la intenció que la família empresària se senti orgullosa de la nostra gestió.

 • Aportar talent a un objectiu

   

  A La Farga estem aprenent a afrontar i gestionar els canvis i potenciar l'empowerment perquè el nostre equip humà siguin els protagonistes del projecte. Treballem perquè cada empleat descobreixi el seu talent i pugui potenciar-lo. A través d'una actitud responsable, de participació i de reconeixement, creem relacions interpersonals sanes i honestes que ens porten a una major satisfacció personal. Acompanyem als nostres treballadors en el seu creixement, apostant per un rumb i lideratge comú i una cultura del compromís. A més, facilitem polítiques de conciliació.

 • Solucions i respostes a les majors exigències

   

  Per La Farga la satisfacció de les expectatives i de les necessitats dels nostres clients és un objectiu clau. El client és el centre de les nostres Decisions pel que en tots els nostres productes, serveis i processos garantim la màxima qualitat i l'aplicació de les tècniques de millora contínua. Amb tots els nostres clients mantenim una relació de respecte, honestedat i sempre amb una comunicació contínua, rigorosa i de transparència. Apostem per la innovació constant la qual satisfà les noves necessitats i ens permet desenvolupar productes més segurs i sostenibles.

 • Sinergies guanyadores

   

  A La Farga considerem que la relació estratègica amb les empreses proveïdores és un factor clau que permet continuar amb la nostra activitat de la manera més eficient, econòmica i tècnica. Per a això establim acords comercials de respecte mutu, aplicant polítiques de win to win. Amb els nostres proveïdors desenvolupem innovacions conjuntes, mantenint acords a llarg termini que garanteixen una seguretat i estabilitat en la producció i en el nostre subministrament.

 • Implicació amb el territori

  Territori

  A La Farga estem compromesos amb el desenvolupament i progrés social, ambiental i econòmic del nostre entorn i de la societat en general. Per això mantenim una estreta relació de cooperació i col·laboració amb veïns, administracions aboquen públiques, comunitat i mitjans de comunicació. Més concretament mantenim una política de bon veïnatge, col·laborant i desenvolupant accions socials, culturals i formatives i procurem la preservació del nostre entorn i mantenim una relació de respecte, de diàleg i de transparència informativa amb tots els agents que ens envolten.

 • Respecte pel nostre entorn

   

  A La Farga treballem per promoure un procés productiu ecològic gestionant de manera responsable els recursos naturals, vetllant per la minimització de la contaminació del nostre medi ambient. A través del nostre procés de fabricació, optimitzem l'ús de recursos naturals i energia, recuperem i reutilitzem la matèria primera (el coure) i treballem constantment per mitigar i minimitzar els impactes ocasionats en la naturalesa. Promovem l'ambientalització dels projectes i dels processos, així com controlem les emissions perquè siguin cada vegada inferiors.

AENOR 14001

El nostre compromís mediambiental

AENOR 45001

El nostre compromís en seguretat

AENOR_9001.png

El nostre compromís en qualitat

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.