Missatge del President Oriol Guixà

Oriol Guixà Arderiu

President i CEO de La Farga
President de la Junta General d'Accionistes
President del Consell d'Administració de La Farga 
President del Patronat de La Fundació La Farga

 

L’exercici 2018 ha estat un any de grans transformacions per la companyia, ha estat l’any de la unificació societària de totes les empreses que integraven el grup La Farga ubicades a Les Masies de Voltregà. S’han fusionat totes sota la nova societat, La Farga Yourcoppersolutions, S.A., a la que s’han incorporat tots els actius industrials.

Aquesta gran unificació ha anat acompanyada per una nova organització directiva, que potencia els lideratges transversals, així com l’assumpció de responsabilitats, per a cadascun dels nivells organitzatius. Amb aquest nou plantejament directiu s’ha introduït un potent canvi cultural a través de la direcció per projectes amb l’aplicació de processos i del seguiment per indicadors clau.

El 1986 La Farga va invertir en un procés de colada contínua per la producció d’alambró de coure partint de material reciclat, que va ser pioner al món. Fins a dia d’avui ha estat la patent de reciclatge que ens ha permès avançar i posicionar-nos com a líders del sector al sud d’Europa. Ara, 35 anys més tard, aplicant tots els coneixements adquirits i utilitzant l’enginyeria italiana Danieli, hem canviat aquesta colada contínua de coure. Ha estat durant aquest 2018 quan hem desenvolupat i implementat una nova línia de colada contínua, única al món, que aglutina totes les millores de disseny pel que fa a productivitat, qualitat i característiques del productes i que, sens dubte, vist el seu funcionament, ha superat totes les expectatives.

El Consell d’Administració que tinc l’honor de presidir agraeix a tots els treballadors i a tots els grups d’interès de La Farga el recolzament, la comprensió, les capacitat innovadores i l’esforç que en conjunt ens han atorgat per portar a terme aquests grans avenços que permeten desenvolupar aquesta empresa industrial tant il·lusionant d’una manera sostenible.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.