Missatge del President Oriol Guixà

Oriol Guixà Arderiu

President i CEO de La Farga
President de la Junta General d'Accionistes
President del Consell d'Administració de La Farga 
President del Patronat de La Fundació La Farga

 

Al 2016 l’empresa va elaborar un pla estratègic pels exercicis de 2016 a 2020 en el qual es desenvolupava la visió de La Farga en tres vectors estratègics: excel·lència empresarial, flux de caixa i futur estratègic. Durant l’exercici de 2017, s’ha anat desenvolupant aquest mapa estratègic a través de tres grans eixos: la implementació del canvi generacional a la Direcció General de La Farga a càrrec d’Inka Guixà, un canvi organitzatiu per obtenir una estructura molt més àgil i eficient, que ens permeti aprofitar les sinèrgies, i la posada en marxa d’un pla de millora de l’eficiència industrial. Tot aquest projecte estratègic culminarà durant l’exercici 2018 amb la reorganització i unificació societària mitjançant la creació d’una sola empresa, denominada La Farga Yourcoppersolutions, S.A.

El Consell d’Administració que tinc el plaer de presidir està format per cinc consellers dominicals i tres consellers externs, tots ells amb una àmplia experiència i de reconegut prestigi en els àmbits industrial, de mercat, financer i internacional.

Aquesta reorganització societària ens ha portat a concentrar totes les societats en una empresa conjunta dins de la societat Corporación Metalúrgica Worldwide, SL (CMW), de manera que aquesta societat queda desvinculada del grup i com a inversió directa de la família empresària.

He d’agrair a tots els grups d’interès de La Farga el recolzament, la comprensió, la innovació i l’esforç que ens han atorgat per portar a terme aquest projecte industrial tan il·lusionant.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2019 La Farga.