Museu del Coure

El Museu del Coure es troba en les instal·lacions de La Farga, en un antic edifici modernista de principis del segle XX. Va ser inaugurat l'any 2008 amb motiu de la celebració del bicentenari del naixement de La Farga.

El Museu és un espai cultural que divulga mitjançant diferents recursos, el coneixement, l'ús i les aplicacions que La Farga ha fet del coure al llarg de la història a nivell industrial, econòmic i ambiental.

 

La concepció, el disseny i l'estructuració del museu van ser possibles gràcies a la cooperació entre la Fundació La Farga i la Universitat de Vic, la qual va assumir la direcció del projecte museològic i museogràfic.

Per la seva banda, La Farga va apostar per la restauració de l'antiga torre de principis dels noranta situada al costat de les instal·lacions industrials de l'empresa, l'antiga residència dels comtes Lacambra, com a seu per al nou espai museístic.

 

Actualment, el Museu del Coure ofereix plans didàctics i visites guiades adaptades als nivells acadèmics dels grups escolars de primària, secundària i batxillerat, cicles formatius i universitats.

 

 

 

 

Sistema Intern Informació | Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colònia Lacambra S/N, Crta, C-17z, Km. 73, 5, 08508 Les Masies de Voltregà, Barcelona, Espanya | ©  La Farga.