La Farga proveirà els cables per a l'electrificació d'una línia ferroviària a Turquia

La Farga proveirà els cables per a l'electrificació ferroviària del projecte MaLa Farga proveirà els cables per a l'electrificació ferroviària del projecte Marmaray, una nova línia ferroviària que unirà Halkali i Gebze (Turquia) a través d'una línia que abraça una part terrestre i una altra que consistirà en túnels sota l'estret del Bòsfor a Istanbul, segons ha informat la companyia catalana aquest dilluns en un comunicat.

La nova línia, que unirà la zona europea amb l'asiàtica, constarà de 76 quilòmetres de vies de tren incloent un tren submergit a 56 metres de profunditat i d'1,4 quilòmetres de llarg, tres noves estacions de metro submergides, i la millora i renovació de 27 estacions ja existents.

El director general de La Farga Lacambra i La Farga Rod, Miquel Garcia, ha destacat que la companyia és pionera en el desenvolupament de nous materials i productes de coure avançats, i ha considerat aquest projecte com un "desafiament amb alt contingut tecnològic".

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2020 La Farga.