La Farga obra via a la Índia

el .

La Farga ha firmat aquesta setmana amb ALSTOM un dels projectes d’electrificació ferroviària més importants a la Índia. El projecte, que forma part del EASTERN DEDICATED FREIGHT CORRIDOR, consisteix en 343 km d’electrificació ferroviària en doble via que van des de Bhaupur fins a Khurja. La Farga subministrarà els conductors de coure, principalment d’aliatges, que seran instal·lats a la catenària.

Es tracta d’un dels corredors ferroviaris més importants del món que permetran millorar substancialment el transport de mercaderies a la Índia. Aquest projecte forma part d'un programa que preveu crear un total de 7 corredors amb més de 10.000 km d'electrificació convertint-se en la xarxa de mercaderies més important a nivell mundial.

Per La Farga és un projecte molt important perquè representa la porta d’entrada en un mercat estratègic per la companyia. El proper any, es preveu que la Índia sigui una de les economies més dinàmiques del món, amb un creixement del 7.3% del PIB. La inversió en infraestructures és d’1 trilió de US$ i actualment és l’eix vertebrador de l’economia del país. Un mercat ple d’oportunitats i que cada vegada dóna més importància a la qualitat de producte i a la sostenibilitat dels projectes en el temps.

Miquel Garcia, Director General de La Farga Lacambra “Aquest projecte d’electrificació requereix 2.000 km de conductors de productes ferroviaris. Estem il•lusionats per aquesta adjudicació ja que és una obra emblemàtica pel mercat indi i volem que la marca La Farga es posicioni amb fermesa en aquest país. Les negociacions van iniciar-se al març de l’any 2015 i avui en recollim els seus fruits”.

La Farga és un holding metal·lúrgic familiar que ofereix solucions globals en materials de coure i els seus aliatges. Tanca aquest 2015 amb una facturació de 887 milions d’euros, amb una inversió de 13 milions d’euros i havent produït 191.894 tones de coure consolidades. Exporta el 46% dels seus productes, amb una cartera de clients que ha incrementat aquest 2015 en un 10% gràcies a l’esforç i la dedicació de més de 347 treballadors. En els darrers anys, La Farga s’ha posicionat com un partner clau en solucions tecnològiques i sostenibles, donant un servei al client de qualitat i atenció constant enfocat a les seves necessitats que ens ha permès innovar i ser un referent mundial en el sector.

Pionera en el sector ferroviari, La Farga ofereix una completa gamma de productes per la catenària ferroviaria, integrant tot el procés productiu i amb un component tecnològic capdavanter a nivell mundial. Aquests darrers anys la companyia ha consolidat el seu posicionament estratègic amb projectes d’alta velocitat a nivell internacional com el Haramain Meca-Medina a Aràbia Saudita, el LGV SEA (Tours-Bordeus) a França o el LGV Marroc.

La Farga: You Copper Solutions