La Farga participarà en un dels principals projectes ferroviaris de l’Índia

el .

L’empresa metal·lúrgica La Farga durà a terme un dels majors projectes d’electrificació ferroviària a l’Índia, segons ha anunciat avui la pròpia companyia. La firma, que ha firmat un acord aquesta setmana amb Alstom, s’ocuparà de proveir els conductors de coure, principalment d’aliatges, que seran instal·lats a la catenària del tram de 343 quilòmetres de doble via que unirà les ciutats de Bhaupur i Khurja.

El projecte forma part d’un dels set corredors ferroviaris que vol crear el país, i La Farga ha explicat que espera que la participació en l’electrificació de la via sigui “la porta d’entrada en un mercat estratègic”. “Estem il·lusionats per aquesta adjudicació ja que és una obra emblemàtica pel mercat indi i volem que la marca La Farga es posicioni amb fermesa en aquest país”, ha explicat Miquel Garcia, director de l’empresa.

Mentre que la resta de països en vies de desenvolupament del grup conegut com a BRICS (Brasil, Rússia, Índia, la Xina i Sud-Àfrica) han experimentat importants desacceleracions econòmiques durant els últims mesos, la Índia espera registrar un creixement econòmic del 7,3% del PIB el proper any. La inversió en infraestructures al país supera el trilió de dòlars anuals, i és el principal motor econòmic del país.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2019 La Farga.