La Farga agafa el tren de l'Índia

el .

La Farga ha signat amb Alstom un dels projectes d'electrificació ferroviària més importants d'Índia, que consisteix en 343 quilòmetres en doble via entre Bhaupur i Khurja, ha informat la companyia aquest dimarts en un comunicat. Es tracta d'un dels corredors ferroviaris més importants del món que permetran millorar substancialment el transport de mercaderies al país, i la companyia catalana subministrarà els conductors de coure, principalment d'aliatges, que seran instal·lats en la catenària.

La Farga ha destacat que és un projecte molt important per a la companyia perquè representa la porta d'entrada en un mercat estratègic, ja que per l'any vinent es preveu que el PIB d'Índia creixi un 7,3% i que la inversió en infraestructures aconsegueixi el bilió de dòlars.

La companyia metal·lúrgica catalana ha tancat l'exercici 2015 amb una facturació de 887 milions d'euros, amb una inversió de 13 milions i una producció de 191.894 tones de coure.

La Farga, que compta amb una plantilla de gairebé 350 treballadors, exporta el 46% dels seus productes, i s'ha consolidat en el sector ferroviari amb projectes d'alta velocitat a escala internacional com el Haramian Meca-Medina a Aràbia Saudita, el LGV SIGUI Tours-Bordeus a França i el LGV al Marroc.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2019 La Farga.