La Farga tub col·labora a les Olimpíades de Formació Professional

el .

La Farga Tub és empresa col·laboradora oficial dels SpainSkills 2017, les Olimpíades de Formació Professional (FP), organitzades pel Ministeri d'Educació i que se celebraran de l'1 al 3 de març al Recinte Ferial de Madrid (IFEMA). Es tracta d'una competició que reuneix joves professionals vinculats a l'FP reglada, guanyadors de les respectives autonomies, i que decidirà els representants de l'Estat a nivell europeu, als EuroSkills, i mundial, als WorldSkills.

Un any més, La Farga hi tindrà un paper destacat a les categories de "Fontaneria i Calefacció" i "Refrigeració i Climatització", cedint tubs de coure elaborats exclusivament per l'empresa perquè es puguin utilitzar en una de les proves i aportant una dotació econòmica.

Pel Director General de La Farga Tub, Manel Antequera, "l'objectiu d'aquesta col·laboració és fer costat a la promoció de la formació professional entre els joves: el món industrial necessita professionals preparats i tota iniciativa per motivar els futurs treballadors que han d'aportar excel·lència a les empreses tindrà el nostre suport". "A més, reivindiquem el tub de coure com a material fonamental per a donar excel·lència a les empreses aportant seguretat, durabilitat i màxima qualitat".

La Farga tub col·labora als SpainSkills juntament amb CONAIF (la Confederación nacional de asociaciones de empresas de fontanería, gas, calefacción, protección contra incendios, electricidad y afines) en un esdeveniment que reunirà durant tres dies estudiants, professors, responsables de centres formatius, joves professionals, fabricants del sector, etc.  

SpainSkills, integrada a EuroSkills i WorldSkills, és una associació sense ànim de lucre i la seva activitat principal és organitzar competicions de Formació Professional per difondre informació, compartir coneixements, fomentar la qualitat, la innovació i l'intercanvi cultural.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2019 La Farga.