El projecte “Ocupació a la Indústria Local” de la Diputació de Barcelona aconsegueix 725 insercions al mercat laboral

El Museu del Coure de La Farga va acollir el 30 de maig la presentació dels resultats del projecte “Ocupació a la indústria local” a la comarca d’Osona a càrrec de Creacció i la Diputació de Barcelona. El projecte “Ocupació a la Indústria Local” de la Diputació de Barcelona va aconseguir formalitzar 725 insercions al mercat laboral durant la seva primera edició, del 2015 al 2016. Els resultats els va presentar la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació, Sònia Recasens. Recasens va destacar l’elevada taxa d’inserció, que és del 45%, i que «referma el compromís de la Diputació de Barcelona amb aquest projecte».

El projecte 'Ocupació a la Indústria Local' de la Diputació de Barcelona aconsegueix 725 insercions al mercat laboral - Diputació de Barcelona. (PDF)

El projecte ‘Ocupació a la Indústria Local’ de la Diputació de Barcelona insereix 611 aturats de llarga durada - Vilaweb (PDF)

El projecte Ocupació a la Indústria Local de la Diputació insereix 611 aturats de llarga durada - Nació Digital

El sector metal·lúrgic lidera el projecte d’inserció a la indústria local - El 9 Nou (edició online) - (PDF)

Vídeos:

 Diputació de Barcelona

El 9 Nou (a partir del minut 7)

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2020 La Farga.