Tecnologies avançades

La innovació és un dels pilars bàsics que ens permet aportar valor diferencial als nostres clients. Des de La Farga ampliem contínuament la nostra cartera de productes, fruit d'una intensa activitat d'investigació i desenvolupament orientada totalment al client. Destaquem les següents tecnologies avançades de La Farga:

 • Tecnologia Cx3 (Copper Coated Conductor)

  Son conductors elèctrics de coure amb recobriment d'altes prestacions. Aquesta tecnologia, aplicable a diferents productes, ofereix noves prestacions, tals com: diferent color, dielèctric (redueix les pèrdues elèctriques i aporta major eficiència energètica), ressistència UV, anticorrosiu i hidrofòbic (adequat per condicions climàtiques extremes), entre altres.

 • Tecnologia Dx3 (Deep Defect Detector)

  Tecnologia que millora el sistema de detecció de defectes en els productes de coure. Permet detectar defectes interns profunds de productes com el fil de contacte, alambró, perfils o barres, i evitar trencaments a la fabricació i a la instal·lació dels productes, assegurant una major qualitat als clients.

 • Sistema innovador de medició d'excentricitat pels nostres tubs de coure

  S'ha desenvolupat aquest dispositiu per adaptar-lo a la línia de producció de tubs de La Farga. Aquest sistema de medició permet desplaçar una sonda 360º sobre el contorn exterior del tub a medir. Al ser mòvil, es poden prendre inifintes medicions, aportant una superior precissió respecte als sistemes habituals.

 • Software MEEC (Mechanical Electrical Economical Comparison)

  Aquest software desenvolupat íntegrament a La Farga, permet realitzar una ràpida comparativa del comportament de 2 ó 3 cables de línies elèctriques aéries amb les mateixes condicions d'operació. El programa permet seleccionar els cables d'una base de dades després de comparar certs paràmetres.

 • Tecnologia Refino

  Forn de refino de coure amb un innovador sistema de càrrega que maximitza el rendiment i millora el comportament ambiental. El sistema de càrrega millora el rendiment a la fusió i s'eviten pèrdues de calor gràcies al menor temps i espai d'obertura, reduint l'intercanvi de calor amb l'exterior i la generació de gasos contaminants. Tanmateix, el forn minimitza les impuresses dels materials, elq ue permet reduir les escòries i l'emissió de materials volàtils. Tecnologia desenvolupada 100% per La Farga.

Avís Legal |  +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) Espanya | © 2022 La Farga.