The La Farga Foundation rewards the winning students from the Vic School of Art in the competition for prototypes of a functional, innovative piece made from copper pipe

on .

El curs passat, 2009-2010, la Fundació La Farga i l'Escola d'Art de Vic van signar un conveni per a fer un concurs de prototipus de peces funcionals i innovadores a partir de tub de coure entre els alumnes de forja i fosa artístiques.

La Fundació Farga va subministrar el tub de coure i els alumnes que es van presentar, un total de 8, van elaborar diferents prototipus de peces funcionals i innovadores.

Els premis són beques que subvencionen les despeses d'aquest projecte presentat. Els guanyadors del concurs han estat, el primer premi per Xavier Grané amb la proposta d'un llum de paret, el segon premi per Carla Mas amb un llum de peu amb leds i el tercer premi per Lluís Tomàs amb un posa llàpis i candelers.

El divendres 22 d'octubre es fa l'entrega dels premis als tres alumnes guanyadors. L'acte tindrà lloc a la Sala Auditòri del Museu del Coure.
La Farga: You Copper Solutions