La Farga Lacambra diversifies into high-performance products

on .

Amb una política d'expansió i diversificació de mercats, La Farga Lacambra inverteix aquest primer trimestre de l'any en maquinària per a obtenir productes de coure d'altes prestacions tècniques. La companyia, adaptant-se a les noves necessitats del mercat i en una situació de forta competitivitat, es posiciona com a empresa pionera a nivell nacional en productes d'altes prestacions. Aquests nous materials en base coure i les seves noves aleacions es diferencien per les seves altes propietats mecàniques i tèrmiques mes enllà del àmbit del Coure pur.

En els darrers anys, anticipant-se a les necessitats del mercat, la companyia ha desenvolupat noves aplicacions, apostant per uns materials de coure aleat capaços de suportar altes càrregues sense deformar-se permanentment i capaços d'aguantar temperatures molt elevades. És així com La Farga Lacambra amplia el seu àmbit d'actuació, apostant per noves aplicacions capaces de satisfer les necessitats dels seus clients i portant nous productes al mercat ferroviari d'alta velocitat, motors i sustentadors elèctrics de gran potencia, entre d'altres.

La inversió, realitzada a les instal·lacions de les Masies de Voltregà, permetrà a la companyia noves possibilitats de mercat i oferir productes que requereixen d'altes prestacions tècniques, les màximes propietats mecàniques i una excel•lent conductivitat elèctrica.

Per a la inversió, La Farga Lacambra ha rebut assessorament tècnic i especialitzat per part de "Invest in Catalonia", adscrit a ACC1Ó CIDEM/COPCA, organisme adscrit al Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

La Farga Group, amb una missió d'expansió i innovació constant, ha creat la nova companyia La Farga Intec la qual té com a missió desenvolupar tots els projectes d'expansió del grup i coordinar tota la posta en marxa de les noves plantes productives venudes arreu del món amb les patents del grup holding.
La Farga: You Copper Solutions