La Farga Group awarded at the Gala del Metall


La Farga Group ha estat guardonada per ser la millor empresa metal·lúrgica en els primers Premis Metall 2008 que ha concedit la Unió Patronal Metal•lúrgica (UPM) durant la Gala del Metall. L'acte, que ha tingut lloc aquest dijous al Teatre-Auditori, va ser presidit pel conseller d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castells i pel President de la Unió Patronal Metal·lúrgica, Antoni Marsal.

La Farga Group, empresa familiar bicentenària és l'empresa puntera en els reciclats de coure del sud d'Europa i aquest any es caracteritza per la seva posta en marxa de la nova fàbrica La Farga Rod i els sis actes conmemoratius dels seus 200 anys d'història. Oriol Guixà, Conseller Delegat de la companyia, va ser qui va recollir el premi durant l'acte.

La Gala del Metall va premiar diferents empreses, persones i/o entitats que han tingut certa rellevància en cada un de les següents àrees:

Empresa: La Farga Group, de les Masies de Voltregà
Centre de Formació: Salesians de Sarrià, de Barcelona
Institució del Metall: Centre d'Iniciatives Empresarials de Ripoll (CIEM)
Iniciativa empresarial: Vilardell Purtí, de Santdepor
Directiu/va: Ramon Paredes Sánchez-Collado
Jove empresari/a: Daniel Casadesús Masanell
Empresari/a: Josep Mª Pujol Artigas
Trajectòria personal: Juan Echevarria Puig i Salvador Gabarró Serra

A l'acte hi van assistir unes 700 persones i va comptar amb un Concert Màgic a càrrec del Mag Lari i de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat.
La Farga: You Copper Solutions