La Farga Tub presents the double safety features of its piping at the ISH Fair in Frankfurt

De forma inèdita i única el sector, La Farga Tub presenta en aquesta Fira una doble seguretat pels seus tubs: seguretat amb 50 anys de garantia amb els tubs sanitaris i la marca ecopperclean per a tots els seus tubs el que certifica que son tubs de coure reciclables i amb propietats antibacterianes.

ISH és una de les fires més importants del sector a nivell europeu, dedicada al bany, la construcció, l'energia, la tecnologia de climatització i les energies renovables. Amb més de 2.300 expositors, La Farga Tub hi serà present amb un estand.

Durant cinc dies, el fabricant espanyol presentarà les seves novetats en tubs de coure pel sector de subministre de materials de sanejament i calefacció, aire condicionat i refrigeració i pel mercat de fabricació d'accessoris i altres aplicacions industrials. Tots ells sota la marca Ecooperclean ja que eliminen i eviten el creixement del 99% de les bactèries* i fongs i alhora son fabricats a través d'un procés ecològic i sostenible amb el medi ambient.

Aquest 2012 La Farga Tub ha facturat 110 milions d'euros, venent els seus tubs de coure arreu d'Europa i el nord d'Àfrica. I des d'aquest darrer any que disposa d'un centre de distribució de tubs de coure a França per tal d'abastir amb més rapidesa i comoditat les necessitats del país francès.

També com a novetat, garanteix des d'aquest 2012 els seus tubs de coure sanitaris amb 50 anys de garantia. Una garantia única al sector i que no havia fet fins ara cap fabricant a Espanya.

Treballant aquest metall des de 1808, La Farga Tub produeix més de 200 referències de tubs de coure. Metall de referència arreu d'Europa per les diverses instal·lacions, els tubs de coure de La Farga Tub son resistents, mal·leables, capaços de resistir les temperatures extremes, la corrosió i les altres pressions de l'aigua i alhora son un excel·lent agent protector davant la proliferació de la legionel·la. No hem d'oblidar que el coure és l'únic metall certificat per l'EPA com agent antimicrobià i a més és un metall que pot reciclar-se indefinidament sense mai perdre les seves qualitats i propietats.

La Farga Tub estarà present doncs a la Fira ICH de Frankfurt: al Pavelló 5.1, a l'estand C33 del 12 al 16 de març.

La Farga Tub pertany al holding metal·lúrgic La Farga Group el qual es dedica a la fabricació de productes de coure en totes les seves vessants. Amb plantes productives arreu del món (Europa, Xina i Estats Units), La Farga Group es posiciona com a clar referent mundial en el sector del coure.

Vicente Fisas Comella, President de La Farga Group, comenta "Ser presents en aquesta Fira és estar a l'aparador més important del sector. Presentarem totes les nostres gammes de tubs de coure, sabent que aportem qualitat, excel·lència en el servei i màxima confiança."

*Staphylococcus aureus, Enterobacter aerogenes, Escherichia coli O157:H7, Pseudomonas aeruginosa, Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA). Estudis científics evidencien les seves propietats contra la Legionella, la Salmonella, Sterichia Colli, E.Coli, entre altres.
La Farga: You Copper Solutions