La Farga Group crea La Farga Ganzhou en China

el .

La Farga Group expandeix el seu àmbit d’actuació i crea a la Xina amb dos socis locals una nova planta productiva exclusiva de productes ferroviaris pel mercat asiàtic. Aquesta nova planta fabricarà productes de coure i aleacions pel sector ferroviari i ha de permetre abastir les necessitats emergents d’aquest sector en el mercat xinès.
 
Fins a l’actualitat, La Farga Group ha abastit una gran part de les línies ferroviàries del mercat europeu i americà. Però ara, amb l’expansió del mercat xinès en aquest sector i degut a la seva llunyania, La Farga Group ha optat per l’ampliació del holding a través de la creació d’una nova companyia especialitzada únicament en la fabricació de productes ferroviaris. 
 
Aquesta nova companyia, anomenada Ganzhou Jiangwu - La Farga High Speed Railway Copper Materials, iniciarà la seva activitat el mes d’agost d’aquest any i ha suposat una inversió de 6 milions de dòlars. En el darrer any, el mercat xinès ha creat 5.557 quilòmetres de vies de ferrocarril, incloent la línia d’alta velocitat més ràpida del món. 
 
Ganzhou Jiangwu - La Farga High Speed Railway Copper Materials ha estat possible gràcies a la unió de 3 socis capitalistes: La Farga Group com a soci majoritari i que actua com a soci tecnològic i especialista del sector ferroviari i dos socis més: un soci privat i un altre que pertany al govern de la província de Jiangxi (sent el principal productor del món de tungstè), els quals ambdós aporten coneixement del mercat i la cultura del país. L’empresa fabricarà tota la gamma de productes per a l’electrificació ferroviària per tal d’abastir les noves inversions que es preveuen en aquest país. En total hi treballaran 45 persones.
 
Davant d’un mercat que demana productes especialitzats i una recerca constant de nous materials amb noves prestacions, La Farga Group ha especialitzat part de la seva producció a la fabricació de productes ferroviaris d’altes prestacions. Gràcies al seu know how i a la seva constant inversió en investigació i desenvolupament, a dia d’avui  LFG té un reconeixement en el sector que li ha permès realitzar obres arreu del món: metro, tramvia, línies de mitja i alta velocitat. La voluntat de creixement del holding familiar, la visió a llarg termini de la companyia i arran de la gran demanda del mercat xinès, ha permès que La Farga Group expandeixi el seu negoci amb la posta en marxa d’aquesta nova planta productiva exclusiva per a productes ferroviaris al continent asiàtic.
 
Més informació a www.lfg.es o a través de o al 93 850 40 46 (Carme Sáez)
 
Aviso Legal | +34 938 504 100 | Colonia Lacambra, s/n  08508 Les Masies de Voltregà (Barcelona) España | © 2022 La Farga.